Cum cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face in doua moduri

  • online
  • telefonic

Produsele comercializate sunt din marca PROCRAFT, BLADE, GOSPODARUL PROFESIONIST, TOTAL, ELEPHANT, etc . Descrierea acestora face referire la compatibilitati – produsele fiind atent selectionate pentru dumneavoastra.  Pozele sunt informative, putand cere mai multe fotografii legate de un produs sunand la numarul 0736 070 700.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii.

In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Puteti solicita informatii legate de un produs, respectiv puteti comanda rapid telefoni la numarul  0736 070 700.